tirsdag 15. februar 2011

Mat og vin kveld !

I helga som var hadde vi gourmetaften sammen med gode venner. Detta har vi snakket om å gjøre lenge, og endelig ble det noe av. Mesteparten av maten laget vi sammen, og vinene hadde J. valgt ut. Det tok oss bortimot fem timer å komme igjennom menyen :-) Og alt falt i smak av både mat og vin.
Her er menyen:

Appetizer: Kongekrabbe gratinert med estragonsmør
Vin : Markus Molitor 2008 Molitor Trocken

Gravet elgfilet med tyttebærrømme
Vin: Gustave Lorentz Gewürztraminer

Stekte kamskjell på salat med jordskokkrem, soyasmør og granateple
Vin: Redwood Creek Californina Chardonnay 2007


Honning-og pepperstekt andebryst med stekte epler, smørdampet sukkererter, mandelpotetterrin og kirsebærsaus
Vin : Briccotondo Piemonte Barbera 2009

Helstekt hjortefilet med kastanjepure, soppstuing, urtestekte amandinepoteter og madeirasaus
(skulle ha vært med rosenkål også, men p.g.a litt mye vin til de første rettene ble det glemt )
Vin: Deadly Zins Zinfandel 2008

Dessertsymfoni: panna cotta med bringebærcoulis, sitrussalat med mynte, sjokoladeterte med hvit sjokoladeganaché og passionfruktmousse
Noe for enhver smak !



Tusen takk til dere som var med,  for en utrolig hyggelig kveld !!
Klem fra Linda

3 kommentarer:

  1. MmmmMMMmmmMMMMmm!!! Det så bare heelt nydelig ut! Det må har vært den perfekt kveld :o)
    Ha en fin uke! Klemmer, MArianne

    SvarSlett
  2. Hm... og dette takka jeg nei til??? Ære mulig???
    Men kjører vel en reprise du ;)
    Klem Anette

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...