Her er menyen:
Appetizer: Kongekrabbe gratinert med estragonsmør Vin : Markus Molitor 2008 Molitor Trocken |
Gravet elgfilet med tyttebærrømme Vin: Gustave Lorentz Gewürztraminer |
Stekte kamskjell på salat med jordskokkrem, soyasmør og granateple Vin: Redwood Creek Californina Chardonnay 2007 |
Honning-og pepperstekt andebryst med stekte epler, smørdampet sukkererter, mandelpotetterrin og kirsebærsaus Vin : Briccotondo Piemonte Barbera 2009 |
Dessertsymfoni: panna cotta med bringebærcoulis, sitrussalat med mynte, sjokoladeterte med hvit sjokoladeganaché og passionfruktmousse Noe for enhver smak ! |
Tusen takk til dere som var med, for en utrolig hyggelig kveld !!
Klem fra Linda
MmmmMMMmmmMMMMmm!!! Det så bare heelt nydelig ut! Det må har vært den perfekt kveld :o)
SvarSlettHa en fin uke! Klemmer, MArianne
Hm... og dette takka jeg nei til??? Ære mulig???
SvarSlettMen kjører vel en reprise du ;)
Klem Anette
Så utrolig godt ut....:)
SvarSlett