Hei !
Her kommer oppskrift på noen knall gode brødpinner med parmesan.
De er gode å servere sammen med f.eks salat og suppe. Men også som litt å knaske på til velkomst drinken eller til tapas.
Jeg spiste de som kveldskos sammen med feta dip og noen oliven,
litt godt i glasset blir jo heller ikke feil :-)
Her kommer oppskrift på noen knall gode brødpinner med parmesan.
De er gode å servere sammen med f.eks salat og suppe. Men også som litt å knaske på til velkomst drinken eller til tapas.
Jeg spiste de som kveldskos sammen med feta dip og noen oliven,
litt godt i glasset blir jo heller ikke feil :-)
Oppskrift på brødpinnene:
4,5 dl lunket vann
2 ss mykt smør
2 ts sukker
2 ts salt
2 ts tørr gjær
1/2 ts hvitløkspulver
3 ss finrevet parmesan
550 gr hvetemel
Bland alt godt sammen i en kjøkkenmaskin,og elt til deigen er smidig ( det kan være at du må ha i litt mer mel)
Hev til dobbel størrelse.
Del deigen i passe emner ( ca 50 gr deig pr brødpinne) og trill de til tynne pølser, legg på bakepapir og legg over et kjøkkenhåndkle.
La heve i ca 45 minutter
Pensle med smeltet smør
og stek ved 200 grader i 15 minutter
Ta brødene ut og pensle en gang til med smeltet smør, og strø over parmesanblandingen.
Sett tilbake i ovnen, og stek i ca 5 minutter.
Avkjøl på rist
Parmesanblanding
1/2 dl finrevet parmesan
1 ts grovkvernet pepper
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts tørket urter f.eks oregano
Blan alt godt sammen
Hei!
SvarSlettSånne pinner må jeg prøve en gang :) Dippen veit jeg jo er knallgod ;)
Klem Anette (på nattvakt ;)
Inspirerende blogg du har ;-) Jeg elsker også å lage mat, så nå blir jeg følger. Ta gjerne en titt hos meg også:)
SvarSlettHei igjen....
SvarSlettLite "trøkk" her om dagen da... Har ikke du ferie og gooood tid??? ;)
Klemklem :)