onsdag 29. juni 2011

TEMAKAKE: MUSIKK !!

Hei !

Tenkte jeg skulle blogge noen kaker jeg har laget med musikk som tema.


Den første kaka laget jeg  til Marius sist han fylte år. Marius er sønnen til fetteren min, og han er veldig interessert i musikk. Han er kjempeflink til å spille gitar, synge og skrive egne sanger,  så det sa seg jo selv at det var musikk som måtte bli tema for kaka.

Han ønsket seg gitar kake, men helst en Stratocaster........???    Jeg visste ikke hva det var, men han fortalte at det var en Fender........????  Jeg visste fortsatt ikke hva det var, men han sa at han hadde bilder, så det skulle ikke være noe problem :-) Så go' da :-)


Sånn ble ihvertfall kaka, gitar og noteark er laget av fondant, detaljer er sølvperler. Noter og skrift er tegnet med konditorfarge tusj. Alt er spiselig.  Det største problemet viste seg å bli strengene, men spagetti fungerte greit nok.Det ble ikke helt som jeg hadde håpet, men jubilanten ble fornøyd, så da får jeg være fornøyd med det :-)Samme uka spurte også ei venninne om jeg kunne lage en kake til hennes sønn, Adrian. Han er en stor Michael Jackson fan, og ønsket seg derfor en kake med MJ som tema.Sjokoladekake dette også. Pyntet med fondant.Ha en fortsatt fin kveld !

Klem fra 


5 kommentarer:

 1. OMG Linda!!! Den gitarkaka var jo helt rå!!! Du er så flink så flink!!!
  Du må blogge den fine kaka du laget til meg også da ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Wow for noen kaker.
  Har så lyst å kunne lage slike kaker, men får det liksom ikke helt til. Men øvelse gjør mester sies det, så jeg får vel bare forsette å øve ;)

  Klem Birthe

  SvarSlett
 3. Så fine! Disse har jeg ikke sett maken til. Du er kjempeflink.

  Hilsen Lena.

  SvarSlett
 4. Så flink du er. Begge kakene var flott, men: Den kaka med noter og gitar var bare knalltøff....:)

  SvarSlett
 5. Du slutter ikke å sjokkere ;o) Du er jo virkelig helt rå! Vil tro Marius var rimelig fornøyd med den kaka :o) Gleder meg til neste mesterverk ,o) Klemmer, Marianne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...