Hei !
Endelig er det tid for norske jordbær.......yummi :-)
Da er sommeren her !!!
Måtte jo lage noe av disse røde herlighetene, så da ble det
jordbær cupcakes med mascarponekrem på toppen som er smakt til med champagne olje.
Her er oppskrift på ca 12 cupcakes
120 gram hvetemel
140 gram sukker
1,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
40 gram usaltet smør, romtemperert
1,2 dl H-melk
2 ts vaniljeekstrakt
1 egg
10 store jordbær i små biter
Bland sammen mel, sukker, salt og bakepulver i en kjøkkenmaskin eller mikser til det blir en sandaktig konsistens
Tilsett melk og vanilje, bland godt.
Ha så i egget og miks røren så den er godt blandet.
Rør inn jorbærbitene med en slikkepott.
Ha røren i muffinsformer
Stek ved 170 grader i 20-25 minutter.
Avkjøl på rist.
Oppskrift på Mascarponekrem
100 gram usaltet smør romtemperert
300 gram melis
250 gram Mascarpone
1/4 - 1/2 ts champagne olje
Pisk smør, melis og mascarpone sammen til en luftig krem.
Smak til med champagne olje.
Champagne olje har jeg kjøpt her
Snart blir det Give Away her på bloggen.....
Ha en flott søndag !
Klem fra
Hei!
SvarSlettSå gode de så ut, og Sååå søte former :)
Kjempefine bilder :)
GOD SOMMER!
Klem Anette✨